Home  |  Gastenboek  |  Contact  |  Inloggen

Ontstaan

In september 1999 is Soeresh Kanhai gestart met zijn eigen kemposchool. Voordat hij zijn eigen kemposchool opende, beoefende hij zelf al tien jaar lang fanatiek deze Oosterse gevechtskunst. Toen hij met zijn kemposchool begon, had hij al enige jaren ervaring als kempoleraar. Bovendien heeft hij in deze periode ook zijn rijkserkend lerarendiploma Martial Arts behaald.Soeresh heeft meerdere scheidsrechterscursussen gevolgd op het gebied van vechtsport.
In 2004 heeft hij zijn NGS-diploma gehaald. Dit is het enige door de rijksoverheid erkend diploma sportmassage (NGS = Nederlands Genootschap voor Sportmassage).

Intussen is het nu negen jaar na de oprichting van de kemposchool en groeit het aantal leden nog steeds. Ook doet de school mee aan nationale en internationale wedstrijden. Zo wordt er minimaal één keer per jaar een Clubkampioenschap georganiseerd, waar vaak ook andere kemposcholen aan deelnemen.

Ook heeft Kemposchool Kanhai meerdere malen deelgenomen aan het Europees Kampioenschap en het Wereld Kampioenschap en wordt er jaarlijks meegedaan aan de Nederlands Kampioenschappen.